Ved seksjon for virksomhetsstyring og økonomi ved Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap (SU) søker vi en allsidig økonom til et spennende vikariat som controller (seniorkonsulent) for ett år i fakultetsadministrasjonen. Arbeidssted er for tiden på Dragvoll, Trondheim. Vi oppfordrer nyutdannede kandidater til å søke stillingen.
Vi ser etter deg som er en lagspiller og som vil være med på å gi profesjonell, administrativ støtte til fagmiljø og ledelse, samt bidra til utvikling på tvers av fagområder og nivå i organisasjonen. Som økonomimedarbeider vil du jobbe tett sammen med fakultetets øvrige økonomer samt øvrige administrative funksjoner. Stillingen inneholder varierte arbeidsoppgaver, og krever en medarbeider som kan arbeide operativt med daglig drift, og samtidig er utviklingsorientert og strategisk med fokus på virksomhetsstyring.
SU har valgt å samle økonomifunksjonen på fakultetsnivå, stillingen vil inngå i en gruppe av controllere som samarbeider tett med prosjektøkonomer, HR-, forsknings- og studierådgivere ved fakultetet og jobber tett sammen med kontorsjefene på de ulike instituttene. Nærmeste leder er seksjonssjef.
Arbeidsoppgaver
- budsjett- og prognosearbeid med enhetens totaløkonomi med bakgrunn i fakultetets strategi og virksomhetsstyring
- økonomistyring av bevilgningsøkonomien, intern-/eksternfinansierte prosjekter
- regnskapsanalyse, rapportering og økonomisk oppfølging av prosjekter
- beslutningsstøtte til institutt- og fakultetsledelse
- økonomirådgivning og opplæring til enhetsledelse og prosjektledere i budsjettprosesser og ressurskartlegging
- prosjektporteføljestyring
- samhandling med flere nivå i organisasjonen
- økonomirådgivning til prosjektleder ved større søknader
- utrednings-, analyse- og utviklingsoppgaver etter behov
Endring i arbeidsoppgaver må regnes med.
Kvalifikasjonskrav
- høyere økonomiutdanning fra universitet eller høgskole på bachelornivå. Utdanningskravet kan fravikes ved lang og relevant praksis kombinert med etter- og videreutdanning
- god prosjekt- og økonomiforståelse
- god i bruk av relevante dataverktøy, spesielt gode Excel kunnskaper, og erfaring med bruk av programmer i Office 365 eller tilsvarende samarbeidsflater
- god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Ønskede kvalifikasjoner
- relevant utdanning på masternivå vil bli foretrukket
- relevant erfaring med en eller flere av arbeidsoppgavene som ligger i stillingen
- erfaring fra økonomirådgivning i større virksomhet
Personlige egenskaper
- gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
- har initiativ og god gjennomføringsevne
- selvstendig, strukturert, nøyaktig, analytisk og resultatorientert
- har evne til å jobbe i team og med utviklingsarbeid
I fakultetsadministrasjonen har vi medarbeidere som tar ansvar, er fleksible og samarbeider tett om mange oppgaver. Vi ønsker oss derfor en medarbeider som kan levere på egne oppgaver og samtidig se helheten og bli motivert av å bidra utover egne primæroppgaver. Du blir en del av et godt og inkluderende arbeidsmiljø hvor du får være med å utvikle din egen oppgaveportefølje.
Vi ønsker oss en medarbeider som er opptatt av å bidra til et hyggelig arbeidsmiljø i fakultetsadministrasjonen og et godt samarbeid på tvers i virksomheten.
Ved vurdering av den best kvalifiserte, legger vi vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt din motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
- åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger
- gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
- ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår
Stillingen som seniorkonsulent, kode 1363 lønnes normalt fra brutto kr 507 600 til kr 594 300 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og erfaring. For spesielt kvalifisert kandidat kan det vurderes ansettelse som rådgiver, kode 1434, lønnes normalt fra brutto kr 516 100 – 615 800 pr. år. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved, og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
- CV, attester og vitnemål
- navn, epostadresse og tlf.nr. til tre relevante referanser
Dersom hele eller deler av utdanningen din er tatt i utlandet, ber vi deg i tillegg legge ved dokumentasjon på omfang og kvalitet for hele ditt utdanningsløp, både bachelor- og masterutdanning, i tillegg til annen høyere utdanning. Beskrivelse av hvilken dokumentasjon som er nødvendig finner du her. Dersom du allerede har en uttalelse fra NOKUT, er det fint om du legger ved den også.
Generell informasjon
NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
I henhold til offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste.
Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med seksjonssjef Hans Martin Øverkil, e-post hans.m.overkil@ntnu.no, tlf. 90011919. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen, kan du ta kontakt med HR rådgiver Astrid Irene Øie, tlf. 73590495, e-post: astrid.oie@ntnu.no
Søknaden med alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Dersom du inviteres til intervju, må du ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål. Merk søknaden din med referansenummer: SU-770.
Søknadsfrist: 14.08.2022
NTNU – kunnskap for en bedre verden
NTNU – kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap
Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap utvikler kunnskap om samfunnsforhold, mennesker og hvordan vi lærer. Utdanningen og forskningen vår gir innsikt i sammenhenger mellom individ, samfunn, miljø og teknologi — og bidrar til å løse sentrale problemer i samfunnet, både lokalt og globalt. Fakultetet består av sju institutter og en fakultetsadministrasjon.