Vi søker etter initiativrike og dyktige kollegaer med stor interesse for teknologi, automatisering, og innovasjon. Ved Seksjon for Utvikling er det ledig en fast 100% DevOps stilling for deg som vil jobbe tett med utvikling- og leveranseprosessene som et integrert medlem i våre utviklingsteam.
Sammen med utviklingsmiljøet og NTNUs driftsmiljø vil du jobbe med vår CI/CD pipeline, valg av teknologi, konfigurasjon, forbedring, stabilitet og sikkerhet innenfor eksisterende infrastruktur og ved nye leveranser.

Hvordan er det å jobbe hos oss? 
Som DevOps-ingeniør hos Seksjon for IT-utvikling vil du få en utfordrende jobb i et faglig sterkt og dynamisk IT-miljø med 200 ansatte på en spennende arbeidsplass. Vi har gode muligheter for personlig og faglig utvikling. NTNU IT er moderne i arbeidsform og er fleksibel i forhold til arbeidstid og arbeidssted. Vi oppfordrer til trening i arbeidstiden, og deltagelse på konferanser og seminar. Du får et tilbud om videreutdanning ved NTNU opp til masternivå og deltagelse på enkeltstående kurs og fag. Erfaringer med Korona og hjemmekontor har vist oss hvor viktig det er med ett godt sosialt miljø. Dette er ett område hvor vi har ekstra stort fokus, og som vi selv mener vi lykkes med.

Arbeidsoppgaver

  • Du vil inngå som en del av et DevOps-team, og jobbe sammen med utviklere og andre operations spesialister for å videreutvikle, stabilisere, dokumentere, og forvalte applikasjoner og kjøremiljø ved NTNU
  • Teknologier som brukes for tiden er NodeJS, MongoDB, SOLR, Neo4J, Postgres, Kubernetes, RabbitMQ, Ansible, Java og Docker
  • Du vil jobbe som en del av et kreative team som brenner for sitt arbeidsområde. Vår DevOps kultur sikrer et innovativt miljø hvor teamene jobber raskt og effektivt med fokus på kontinuerlig forbedring og stabil drift. Vi er i stadig endring, og som en del teamet bidrar du i valg og utskifting av teknologi

Kvalifikasjonskrav

  • Vi ønsker at du har høyere utdanning innen IT på minimum bachelornivå, men oppfordrer også studenter som er i sitt siste studieår om å søke. Relevant erfaring med utvikling og drift kan kompensere for formell utdanning
  • Det kreves noe erfaring med versjonskontroll (GIT)
  • Du må kunne kommunisere på norsk og engelsk

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Linux kommandolinje med Bash og Python er mye brukt i arbeidshverdagen. Erfaring med dette anser vi derfor som særdeles positivt
  • Har du erfaring med MongoDB, SOLR, NodeJS, PostgreSQL, OracleDB er det veldig positivt
  • Kunnskap eller erfaring med container pipeline som benytter Docker, Kubernetes, OpenStack er et stort pluss
  • Vi bruker Ansible som konfigurasjonsverktøy, så innsikt i konfigurasjonsverktøy som Ansible, Puppet og Chef og liknende er ønskelig
  • Det er et stort pluss om du har kjennskap til CI/CD verktøy som Jenkins/CircleCI/Bamboo og liknende
  • Det er positivt med kompetanse innen infrastruktur- og applikasjon-arkitektur (sky, lokalt)
  • Det er fint om du har kompetanse innen infrastuktur- og datasikkerhet
  • Det er ønskelig med noe erfaring med sentrale logging og monitorering av applikasjoner eller infrastruktur

Personlige egenskaper 

  • Vi er veldig begeistret for personer som liker å lære.
  • Stillingen innebærer mye teamarbeid. Derfor er det viktig at du er en lagspiller som er god på kommunikasjon, samarbeid og bygge relasjoner til andre.
  • Du evner å tenke nytt og ser forbedringsmuligheter
  • Du er endringsdyktig, initiativrik og engasjert
  • Har god gjennomføringsevne, er strukturert og selvstendig i jobbutførelsen

Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen. 

Vi tilbyr 

Lønn og vilkår 

I stillingen som overingeniør kode 1087 vil du normalt lønnes fra brutto kr. 524 900 – 594 300 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.

Generell informasjon 

NTNU mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning. 
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn. 

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.

Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med seksjonssjef Stein Stendahl, tlf  95 820 677, e-post: stein.stendahl@ntnu.no.

Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon. Ref.nr: NTNU-nr. 57/22.

 Søknadsfrist: 15.08.2022.

NTNU – kunnskap for en bedre verden

NTNU – kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

IT-avdelingen
NTNU gjennomfører tidenes digitale løft, og IT-avdelingen bidrar i en rekke prosjekter og tiltak. NTNU skal være en profesjonell IT-leverandør som lytter til brukernes behov. Våre medarbeidere har omfattende erfaring og kompetanse innen alt fra rådgivning, utvikling og IT-drift. NTNU IT leverer IT-tjenester til nesten 50.000 studenter og ansatte ved Norges største universitet. IT-avdelingen er en avdeling i Fellesadministrasjonen.

Søk stillingen

Leave a Reply