Job description

  • Word je enthousiast van het plannen en logistiek coördineren van verschillende onderwijsactiviteiten?
  • Wil je het (toekomstig) organisatietalent binnen een servicegericht team worden?

Ben je hiernaast ook nog eens toe aan een andere, inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en ga voor deze (vervolg)stap in je carrière!

Functieomschrijving en taken

Als onderwijsplanner werk je bij één van de negen faculteiten, maar maak je deel uit van de centrale keten onderwijsplanning. Deze keten telt veel verschillende, voor een buitenstaander soms verrassende processen. De keten is op te splitsen in twee subteams: een centraal team en de facultaire onderwijsplanners. De facultaire onderwijsplanners binnen de keten onderwijsplanning zijn verantwoordelijk voor het maken van zowel het onderwijs- als het tentamenrooster voor alle opleidingen van de faculteit. De medewerkers binnen het centrale onderwijsteam analyseren cijfers, maken het zalenrooster, bewaken de roosterprocessen én zijn de kartrekker van verschillende innovatieve roosterprojecten. Belangrijk is dat beide subteams werkzaamheden goed met elkaar afstemmen.

Om tot een zo student- en docentvriendelijk onderwijsrooster te komen binnen de mogelijkheden van de TU/e, breng je voorafgaand aan het planningsproces in kaart wat de logistieke parameters zijn van het vak. Ook kijk je naar de (on)mogelijkheden en wensen van de docent. Om in universitaire termen te spreken, ga je aan de slag met de vakkengids: denk hierbij aan de onderwijsvorm die gegeven wordt, de duur van een onderwijsactiviteit, de studentaantallen  en de beschikbaarheid van de docent. De vakkengids is uiteindelijk leidend voor het onderwijsrooster.

Een onderwijsplanner zit nooit stil. Naast het standaard roosterproces, ben je gedurende het academisch jaar bezig met andere werkzaamheden, gerelateerd aan onderwijsplanning. Dit kan zijn; het doorvoeren van wijzigingen in het rooster (op aanvraag van docenten of andere stakeholders), het uitvoeren van administratief ondersteunde taken voor andere teamleden binnen de onderwijsadministratie, maar ook het mee participeren in universiteitsbrede projecten op het gebied van onderwijsplanning.

Job requirements

  • Aantoonbaar HBO werk- of denkniveau;
  • Je hebt aantoonbaar talent voor plannen en organiseren;
  • Het is een pre dat je zelfstandig en nauwkeurig werkt;
  • Je bent een teamspeler die beschikt over empathisch en communicatief vermogen;
  • Je hebt niet alleen een pro actieve houding, maar ook een proactieve manier van werken;
  • Je hebt een flexibele en dienstverlenende (klantvriendelijke) instelling;
  • Goede beheersing van MS-office programma’s, ervaring met Excel is een pré
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed.

Conditions of employment

Een boeiende positie binnen een internationale en tegelijkertijd persoonlijke universiteit. Als onderwijsplanner ben je onderdeel van de centrale dienst Education and Student Affairs, maar werk je op de faculteit. Hierdoor zit je midden tussen de studenten en docenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Naast mooie architectuur, vind je er gevarieerde werkplekken en uitstekende sportfaciliteiten. Daarnaast bieden we jou:

  • Een maandsalaris van minimaal €2471,- tot maximaal €3336,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten).
  • Een aanstelling van één jaar met zicht op een vaste aanstelling.
  • Naast vakantiegeld, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een gunstige regeling voor extra verlofdagen of een sabbatical.
  • Een keuzemodel voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Werktijden in overleg voor een optimale werk-privé balans.
  • Ruimte voor jouw talent met doorgroeikansen (zowel binnen de functie als daarbuiten) en uitstekende ontwikkelmogelijkheden, zoals mentoring, workshops en coaching.
  • Deels betaald ouderschapsverlof en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, thuiswerken en internet.
  • Een ruime werkgeversbijdrage aan de gunstige ABP-pensioenregeling.

Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carrière bij de TU/e!

Information and application

Over de TU/e

De TU/e is een internationaal vooraanstaande universiteit die ingenieurs van de toekomst opleidt en de grenzen van wetenschap en technologie verlegt voor een betere wereld. Op de levendige en inspirerende campus werkt en studeert een internationale community van ruim 7.000 medewerkers en meer dan 12.000 studenten.

Over de afdeling (ESA)

De dienst Education and Student Affairs (ESA) is het centrale servicepunt voor docenten en (aankomende) studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en levert een scala aan diensten op het gebied van onderwijskundige ondersteuning, onderwijslogistiek, studievaardigheden, loopbaanbegeleiding, gebruik van ICT-middelen in het onderwijs, professionele vaardigheden en taalonderwijs.

Binnen ESA zijn alle administratieve processen die voor het onderwijs van de TU/e worden uitgevoerd ondergebracht bij het Center for Student Administration. Het Center for Student Administration (CSA) is zodanig ingericht dat een groot deel van de medewerkers hun werkzaamheden uitvoeren op de faculteiten, dicht bij docenten en studenten. Binnen het CSA is een viertal teams werkzaam:

  1. in-, door- en uitstroom
  2. onderwijsplanning
  3. international office
  4. studievoortgang

Als onderwijsplanner ben je lid van het CSA team bij de dienst ESA (Education and Student Affairs).

Meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de vacaturehouder: Jorg de Jong, teamleider onderwijsplanning, j.m.b.d.jong[at]tue.nl.

Voor vragen over het sollicitatieproces of de arbeidsvoorwaarden, neem contact op met de afdeling HR Services, e-mail: HRServices.SupportUnits[at]tue.nl of bel 040 247 4486.

Nieuwsgierig geworden? Op www.tue.nl/jobs vind je meer over werken bij de TU/e.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan de eisen, upload dan je motivatie en CV via de “Solliciteer direct/apply now” button. Je kunt solliciteren naar deze functie tot en met 02 juli.

Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere wijze worden ingediend.

De screening van kandidaten begint zodra de sollicitaties zijn ontvangen en gaat door totdat de vacature is ingevuld. Hierdoor kunnen er in overleg al gesprekken plaatsvinden vóór de sluitingsdatum van de procedure.

We kijken uit naar je sollicitatie!

#LI-TAT

APPLY NOW

Leave a Reply