Job description

Ben je een Technisch Beheerder Elektrotechniek en is het jouw ambitie om jouw specialisme in te gaan zetten bij een innovatieve universiteit waar baanbrekend onderzoek wordt gedaan? Bij de Technische Universiteit Eindhoven hebben we momenteel ruimte om jou aan ons team toe te voegen. Kom jij werken op een internationale campus, met meer dan 300.000 m2 aan vastgoed, allemaal op één terrein? 

Het Real Estate Team
Bij de afdeling Projects van Real Estate (RE) werken we nauw samen om de campus van de TU elke dag mooier, beter en duurzamer te maken. Het Real Estate team is één van de centrale diensten van de Technische Universiteit Eindhoven en is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling, voor al het vastgoedbeheer maar ook voor het parkmanagement en het 75 hectare tellende campusterrein.

Afdeling Maintenance
Het Maintenance Team draagt zorg voor het beheer en onderhoud van de gebouwen, terreinen en infrastructuur. De afdeling stuurt als regieorganisatie de operationele leveranciers aan via een verregaande samenwerking genaamd “Ondernemend Samenwerken”.

De TU/e heeft haar eigen 10kV en 3kV netwerken met centraal en decentrale noodstroomvoedingen en voedt vanuit die netwerken 50 gebouwen van in totaal 300.000 m2 met daarin cleanrooms, laboratoria, onderwijsruimtes en kantoren. Het is van cruciaal belang dat de elektrotechnische installatie op topniveau betrouwbaar is.

Het werkveld binnen de elektrotechnische discipline bestaat op hoofdlijnen uit, hoogspanning-, laagspanninginsallaties, verlichtingssystemen, beveiligingsinstallaties, hefwerktuigen, liften en gevelwasinstallaties. Binnen Real Estate werk je nauw samen met andere inhoudelijk specialisten op Elektrotechnisch gebied; jouw directe collega’s.

De positie
Voor de afdeling Maintenance zijn wij op zoek naar een deskundige, breed georiënteerde en klantgerichte Technisch Beheerder Elektrotechniek.

Als technisch beheerder Elektro ben je in staat om te communiceren binnen een complexe organisatie van studenten, medewerkers, wetenschappelijk personeel en leveranciers. Een dynamische functie in een intrigerende omgeving waar elke werkdag verrassend anders is. Je weet daarbij de verbinding te leggen tussen de elektrotechnische installatie en het primaire proces.

Wat ga je precies doen?

  • Regisseren van het preventieve onderhoud binnen de voorwaarden als opgesteld in het inspanningscontract en resultaatcontracten elektrische installaties.
  • Het coördineren van het storingsproces en het analyseren van probleem storingen en klachten in samenwerking met onze elektrotechnische contractant.
  • Het assisteren en coördineren in de bedrijfsvoering van de energiedistributie en alle essentiële installaties van de TU/e Campus.
  • Ondersteunen tijdens de realisatie van projecten en mede verantwoordelijk voor de beproevingen en oplevering van projecten.
  • Het procesmatig aansturen van het totale revisie project en de inhoudelijk controle bewaking op hoofdlijnen.
  • Het ondersteunen van de contract regisseur in contractvorming, MJOP, initiëren en realiseren van vervangingen.
  • Coördineren van activiteiten waaraan een wettelijke verplichting van toepassing is. Denk aan brandmeldinstallaties en NEN 3140 inspecties.

Wil je meer gevoel krijgen bij onze campus?


Ben je enthousiast geworden en lijkt het je interessant om onderdeel te worden van ons Real Estate team? Stuur ons dan je CV en motivatie. Bel je liever eerst even met ons voor meer informatie, dan is dit ons telefoonnummer: 040-247 8727.

Job requirements

Wie ben jij?
Voor ons team zoeken wij een nieuwe collega, die zich herkent in het volgende profiel: 

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO of HBO opleiding richting Elektrotechniek, aangevuld met werkervaring met, en gedegen beheerkennis van, elektrotechnische gebouwgebonden installaties.
  • Een opleiding IV/WV hoog- en laagspanning installaties met Stipel certificaat is een pre.
  • Aanvullende opleidingen op het gebied van onderhoud, contractvorming, laagspanning- en hoogspanningsinstallaties met de bijbehorende vakbekwaamheidseisen zijn ook een pre.
  • Je hebt conceptueel en analytisch denkvermogen en bent goed in het verbinden van belangen, in samenwerken en in communiceren zowel in het Nederlands als Engels.
  • Je bent accuraat en je kunt goed het overzicht bewaren.

Conditions of employment

Wat bieden wij jou: 

  • Je komt te werken op een levendige en internationale campus, een interessante werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van vastgoed en beheer in een onderwijs- en onderzoeksomgeving.
  • Het fulltime brutosalaris is in overeenstemming met CAO NU en is afhankelijk van kennis en ervaring minimaal € 3.098,- en maximaal € 4.257,- bruto per maand (conform schaal 9 van de CAO NU).
  • Daar bovenop komt nog vaste eindejaarsuitkering van 8,3% van het jaarsalaris (13de maand) en ook een vakantie-uitkering van 8% van het jaarsalaris.
  • De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (sportfaciliteiten, opleidingsfaciliteiten, flexibel werken, hybride werken en veel vrijheid in je werk) en bovendien heb je zelfs 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek.
  • Een goede pensioenregeling (ABP), waarvan de werkgever verreweg het grootste gedeelte van de maandelijkse inleg voor jou betaalt. 
  • Wij bieden een jaarcontract en bij goed functioneren wordt deze aanstelling na één jaar omgezet naar een vast dienstverband. 

Zoek jij een volgende uitdaging…

  • Met maatschappelijke impact, binnen een dynamische en inspirerende werkomgeving op een levendige campus?
  • Naar een baan in het vastgoed waarbij al het vastgoed zich concentreert op één campus terrein, dus geen extra gereis, of veel in de file staan bijvoorbeeld?
  • En naar flexibele werktijden, naar hybride werken en naar een baan met ruimte voor extra opleidingen en trainingen?

Information and application

  • Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je krijgen bij Jan-Willem Schellekens, Manager Projects en Maintenance – telefoon 040–247 8727 of per e-mail: j.w.schellekens@tue.nl
  • Informatie over de arbeidsvoorwaarden en voor overige vragen kun je contact opnemen met interne Recruiter Bas den Bakker, b.a.d.bakker@tue.nl of bel 06-512 06 442
  • Ga naar www.tue.nl/jobs voor meer informatie over werken op de TU/e!

Sollicitatie:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? We zien je interesse graag tegemoet! Upload dan je motivatiebrief en cv via de “Apply now” button op de TU/e website.
Gesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats na reageren door geschikte kandidaten. 

We zien uit naar je sollicitatie en weet ons gerust te vinden bij vragen!

APPLY NOW

Leave a Reply