PhD and Academic Positions at Erasmus University Rotterdam, a public university located in Rotterdam, Netherlands.

Senior Beleidsmedewerker met een brede achtergrond (m/v) 0,8-1,0 fte – Erasmus School of Economics  Opens externalDe functie is gesitueerd binnen het Dean’s Office van de afdeling Bedrijfsvoering. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur Bedrijfsvoering en krijgt daarnaast ook opdrachten van de vice-decaan onderzoek en de director of engagement. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de teams …

HR Business Partner (0,8 fte)  Opens externalAls HR Business Partner ben jij een senior sparringpartner en klankbord voor het management van jouw aandachtsgebied. Samen met jouw HR Manager en HR-collega’s til jij het HR-beleid naar een hoger niveau, signaleer jij actief ontwikkelingen en denk jij mee over een integrale benadering van …

ERIM communications officer/web manager  Opens externalWe’re looking for a driven communications officer/web manager to help enhance the services provided across ERIM, which supports the world-class management and economics research of RSM and ESE.Your main tasksAs communications officer/web manager for the Erasmus Research Institute of Management …

PhD student Preference assessment for a Full Benefit HTA Decision-Making Framework (1.0 fte)  Opens externalAs part of the research group, the PhD candidate will be involved in all research areas of the project but will focus on studies around methodological aspects of preference studies and in particular Discrete Choice Experiments (DCEs). DCEs have been widely applied in health care to measure …

Post-doc for health economic modelling in Health Technology Assessment (0.8 – 1.0 fte)  Opens externalThe successful candidate will be part of our team that critically assesses HTA models submitted to NICE (UK). These models are designed to evaluate the cost-effectiveness of various types of health care interventions, ranging from new drugs to diagnostics and medical devices. Besides this, time …

Junior onderzoeker Wijkpreventieketen (1,0 FTE)  Opens externalDe Gemeente Rotterdam is momenteel bezig met het ontwikkelen van een preventieve infrastructuur in de wijk de zogenaamde Wijkpreventieketen. Zij wil de ontwikkeling van deze aanpak graag samen met onderzoekers van de Erasmus School of Health Policy & Management verder vormgeven en evalueren …

Projectmedewerker (0,4 fte)  Opens externalWe zoeken een zelfstandige collega met tenminste enkele jaren ervaring op het gebied van secretariële, procesmatige en administratieve ondersteuning van projecten of organisaties. Je ondersteunt twee dagen in de week de penvoerder en aanvragers van het consortium genaamd ‘C-4PO’ …

Postdoc Researcher Academic Outreach Programme (0.8 fte)  Opens externalJOB DESCRIPTION The Erasmus University Rotterdam (EUR) has launched a comprehensive Academic Outreach Programme (‘Connecting Our Future’) as one of the ways to implement our new strategy ‘The Erasmian Way, Creating Positive Societal Impact’. The goal of this programme is to …

Lecturer in Innovation Management  Opens externalInspire a new generation of leaders in innovation management.Your main tasksYour main role is teaching our bachelor business administration and our MSc Business Innovation students. We need a lecturer who can teach courses in innovation management, develop new ones, and supervise master theses on …

Domeinarchitect Bedrijfsvoering – CIO Office (1,0 fte)  Opens externalDigitalisering is een wereldwijd gegeven en raakt ook de Erasmus Universiteit. Samen zetten we ons in om de digitaliseringsagenda vast te stellen en uit te voeren. Als domeinarchitect Bedrijfsvoering van het CIO-architecten team ben jij degene met een heldere visie op bedrijfsvoering die je breed …

3 fulltime PhD research positions on cyber security & law at Erasmus School of Law  Opens externalThe PhD projects are initiated by CLECS, Centre for the Law and Economics of Cyber Security, in collaboration with Ahold Delhaize and the Ministry of Infrastructure and Water Management. The PhD researchers will be employed at Erasmus School of Law and will be part of the Erasmus Graduate School …

3 fulltime PhD-onderzoeksposities op het gebied van cyber security & recht bij Erasmus School of Law  Opens externalDe PhD-projecten zijn geïnitieerd door CLECS, Centre for the Law and Economics of Cyber Security, in samenwerking met Ahold Delhaize en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De PhD-onderzoekers zullen werkzaam zijn bij de Erasmus School of Law en deel uitmaken van de Erasmus …


Data-analist/Technische Ondersteuner Processen en Systemen  Opens external
In de rol van technisch ondersteuner monitor je de kwaliteit van interne processen en signaleer je mogelijkheden voor (verdere) automatisering. Ook ondersteun je de implementatie van deze verbeterprocessen. Een voorbeeld hiervan is een betere integratie van het eigen informatiesysteem (Knack) met …

Project leader Inclusive Education – Diversity and Inclusion Office (0,8 – 1 FTE)  Opens externalThe project leader Inclusive Education is to create a more inclusive curriculum and learning environment by: 1. Increasing individual inclusive awareness, attitudes and behaviours; 2. Building inclusive learning communities; 3. Creating and maintaining an inclusive curriculum and pedagogic …

Learning and Innovation Consultant  Opens externalWat ga je doen Veel tijd zul je besteden aan het voeren van gesprekken met docenten over hun onderwijs en het verbeteren en aantrekkelijker maken van hun vakken door inzet van innovatieve onderwijstools of door inzet van nieuwe didactische aanpakken. Je helpt docenten met het bereiken van hun …

Lecturer in Organisational and Personnel Management  Opens externalAre you passionate about organisational and personnel management, and an enthusiastic and excellent lecturer in this field? Then put your lecturing experience into action at RSM! Our international department has a strong research and teaching tradition, and a network that links to practitioners …

Lecturer in Personnel Development and Organisational Behaviour  Opens externalAre you passionate about personnel development and organisational behaviour, and an enthusiastic and excellent lecturer in this field? Then we’re looking for you to strengthen our diverse international team! Our department has a strong research and teaching tradition, and has a network that links …

Tenure track Assistant Professor in Organisation Behaviour  Opens externalTenure track assistant professor in organisational behaviour – research, teaching, and engagementThe department of Organisation and Personnel Management at Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) invites applications for a faculty position in the field of organisational behaviour …

PhD candidate Teaching Visual problem solving (0,9-1fte)  Opens externalDue to technological advances, modern society is dominated by increasingly complex images. For instance, radiologists diagnose medical conditions from complex visualizations such as radiographs and computer tomography (CT) scans, and social scientists make use of graphs and animations depicting …

Professor of Urban Resilience and Global Development  Opens externalThe Chair in Urban Resilience and Global Development will be expected to spearhead research, teaching and social valorization activities at ISS, primarily on the link between urbanisation, local and global development. The position forms part of the ISS-wide research programme, Global Development …

Assistant Professor of Accounting (tenure track;1.0 fte)  Opens externalRotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) invites applications for a tenure-track faculty position, starting in September 2022. The position is in RSM’s department of Accounting and Control and is ranked as Assistant Professor.As new assistant professor, you are highly motivated to …

Wetenschappelijk Docent Econometrisch Instituut (0.8-1,0 fte) – Erasmus School of Economics  Opens externalJe werkzaamheden bestaan voor het grootste deel (±70% bij een voltijdsaanstelling) uit het verzorgen van onderwijs aan bachelor en/of master studenten in een van onderwijsprogramma’s van het Econometrisch Instituut. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de inhoudelijke en didactische …

Lecturer (thesis coach) in Accounting ( 0.1 – 0.5 fte)  Opens externalThis is a key role in training our students to be future financial managers and ethical and strategic business partners.Your main tasksAs a thesis coach in the department of Accounting and Control, you play a key role in the last leg of our students’ trajectory towards graduation. You’ll join a …

Postdoctoral Researcher in Decision Neuroscience  Opens externalWe are recruiting for the position of a Postdoctoral researcher at the Erasmus Centre for Neuroeconomics at Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). We seek outstanding applicants whose research interests lay at the intersection of psychology, economics, marketing, and …

Assistant Professor in Information Systems  Opens externalAre you researching information systems, business analytics and artificial intelligence? Does digital business and technology-related innovation excite you? We invite final year PhDs or current assistant professors in this field to join our diverse and vibrant team of scholars contributing to …

Leave a Reply