Ved Seksjon for utdanning i Gjøvik har vi ledig en fast 100 % stilling som rådgiver, med hovedoppgave innen saksbehandling av opptak av søkere til NTNU.

I tillegg vil det kunne komme oppgaver innen andre studieadministrative områder i seksjonen. 

Stillingen vil i hovedsak omfatte arbeidsoppgaver knyttet til lokalt opptak. Det omhandler videreutdanninger og norsk/internasjonalt masteropptak. Ved behov kan det også bli saksbehandling innen Samordna opptak.

Arbeidet gjøres i tett samarbeid med seksjonen på Gjøvik, samt opptaksmedarbeidere i Trondheim og Ålesund. Du rapporterer til seksjonsleder for utdanning på Gjøvik. Vi ønsker deg inn i teamet så snart som mulig.

Arbeidsoppgaver

  • saksbehandling av søknader om opptak til studier ved NTNU, i hovedsak videreutdanninger og norske/internasjonale masterutdanninger
  • veiledning av søkere, hovedsakelig per telefon og e-post
  • tett samarbeid med instituttene på NTNU i Gjøvik, veiledning av ansatte m.m.
  • andre studieadministrative oppgaver i seksjonen

Stillingen er mangfoldig og krever stor grad av selvstendighet i planlegging og gjennomføring. Seksjon for utdanning har ellers ansvar for eksamen, systemadministrasjon, rom- og timeplanlegging, internasjonalisering, Studenttorget m.m. Oppgaver vil kunne omfordeles i seksjonen, etter kvalifikasjoner og preferanser.

Kvalifikasjonskrav

  • utdanning på mastergradsnivå. Lang og relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • god kjennskap til universitets- og høgskolesektoren i Norge
  • erfaring fra saksbehandling
  • meget gode skriftlige og muntlige ferdigheter i norsk og engelsk

Ønskede kvalifikasjoner 

  • erfaring med saksbehandling og bruk av relevant lovverk innenfor høyere utdanning
  • god kjennskap til relevant lovverk og regler som er knyttet til universitets- og høgskolesektoren
  • erfaring fra opptak og vurdering av utenlandsk dokumentasjon i forbindelse med søknadsbehandling
  • gode ferdigheter i andre fremmedspråk, gjerne også nynorsk
  • erfaring med bruk av felles administrativt studentsystem (FS)  
  • erfaring fra annet studieadministrativt arbeid

Personlige egenskaper 

  • har gode relasjons- og samarbeidsevner
  • er selvstendig, nøyaktig og strukturert
  • trives med høyt arbeidstempo og har evne til å jobbe under stort press i perioder
  • liker å jobbe i team, er initiativrik og viser evne til å søke gode løsninger
  • tar ansvar og viser engasjement

Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen. 

Vi tilbyr 

Lønn og vilkår 

I stillingen som rådgiver kode 1434 vil du normalt lønnes fra brutto kr 517 600 – 604 400 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis. Enkelte dager med hjemmekontor kan avtales etter hvert.

Om søknaden

Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.

Søknaden må inneholde:

  • CV, attester og vitnemål
  • navn og adresse til tre relevante referanser
  • bekreftelse av din motivasjon for stillingen

Generell informasjon 

NTNU mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning. 
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn. 

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.

Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med seksjonsleder for Seksjon for utdanning i Gjøvik, Gunn Rognstad, gunn.rognstad@ntnu.no, tlf. 482 03 541. 

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes elektronisk via jobbnorge.no. Søkere som inviteres til intervju må ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål. Søknaden merkes med referansenummer: NTNU nr. 63/22

 Søknadsfrist: 07.08.2022

NTNU – kunnskap for en bedre verden

NTNU – kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

Avdeling for studieadministrasjon
Avdeling for studieadministrasjon har medarbeidere i Trondheim, Ålesund og Gjøvik. Vi yter studieadministrative tjenester overfor søkere, studenter, ferdige kandidater og fakulteter/institutter. Avdelingen har ansvaret for opptak, time- og romplanlegging, forvaltning av undervisningsareal, planlegging og gjennomføring av eksamen, samt produksjon av vitnemål. Vi har også ansvar knyttet til de studieadministrative systemene, som Felles studentsystem (FS) og Studentweb. Vi har omfattende kontakter innenfor utdanningssektoren både nasjonalt og internasjonalt. Avdeling for studieadministrasjon er en avdeling i Fellesadministrasjonen.

Søk stillingen

Leave a Reply