HR- og HMS-avdelingen er organisert i fire seksjoner hvorav Seksjon for HMS og beredskap er en av dem. HR- og HMS-avdelingen ved NTNU er en del av NTNUs Fellesadministrasjon og har ca. 110 dedikerte medarbeidere.

Seksjonen har 17 medarbeidere og ivaretar systematisk HMS-arbeid, sikkerhet og beredskap. I tillegg er bedriftshelsetjenesten ved NTNU en del av seksjonen. Det er et mål at arbeidsmiljøarbeidet ivaretas på en systematisk måte i NTNUs linjestruktur. Arbeidet skal også innpasses tett med avdelingens HR-arbeid og annen relevant virksomhet ved NTNU.

Det er nå ledig en 100 % fast stilling som seksjonssjef ved Seksjon for HMS og beredskap. Seksjonssjefen skal ivareta og utvikle seksjonens arbeidsområder og ha daglig ledelse av seksjonens virksomhet. Stillingsinnehaver rapporterer til avdelingsdirektør for HR- og HMS-avdelingen og inngår i avdelingens ledergruppe.

Arbeidssted er ved NTNU i Trondheim.

Arbeidsoppgaver

  • Operativ og strategisk ledelse av seksjonen, herunder personal- og økonomiledelse
  • Forankring og implementering av seksjonens fagområder i linjen i nært samarbeid med øvrige relevante HR- og HMS-funksjoner og virksomheten forøvrig
  • Faglig ledelse- og utviklingsarbeid
  • Rapportering og rådgivning innen seksjonens ansvarsområder
  • Deltakelse i NTNUs beredskaps- og sikkerhetsarbeid

Kvalifikasjonskrav

  • Det kreves høyere utdanning, minimum tilsvarende bachelornivå innen relevante fagområder. Relevant mastergrad tillegges vekt
  • Relevant ledererfaring med personalansvar, samt dokumentert evne til selvstendig og resultatorientert arbeid
  • Faglig kompetanse innenfor minst ett av seksjonens arbeidsområder, og/eller kompetanse fra beslektet HR-arbeid er en forutsetning
  • Den som ansettes forutsettes å ha gode refleksjoner om hvordan seksjonens oppgaver kan ivaretas i samarbeid med HR og øvrige fagområder i en stor organisasjon
  • Det kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk. Du må også kunne beherske engelsk som arbeidsspråk

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Kunnskap om og erfaring fra likestillings- og mangfoldsarbeid tillegges vekt ved rekruttering av ledere i NTNU
  • Erfaring med utvikling- og endringsprosesser

Personlige egenskaper 

  • Du har en åpen og inkluderende lederstil og er opptatt av å sikre et godt arbeidsmiljø i samspill med tydelig resultatfokus
  • Du har gode beslutnings- og gjennomføringsevner
  • Du trives med krevende og sammensatte oppgaver og et høyt tempo
  • Du er løsningsorientert og endringsvillig
  • Du har god organisasjonsforståelse og evne til å tenke strategisk 

Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen. 

Vi tilbyr 

Lønn og vilkår 

I stillingen som seksjonssjef kode 1211 vil du normalt lønnes fra brutto kr 750 000 – 970 000 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.

Generell informasjon 

NTNU mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning. 
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn. 

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.

Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med HR- og HMS-sjef Arne Kr. Hestnes, tlf. 91897070, epost: arne.hestnes@ntnu.no.

Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon. Ref.nr: NTNU-nr. 62/22

 Søknadsfrist: 21.08.22.

NTNU – kunnskap for en bedre verden

NTNU – kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. 

HR- og HMS-avdelingen
HR- og HMS-avdelingen har ansvar for universitetets overordnede personalpolitikk og -forvaltning, systematisk HMS-arbeid, beredskap og bedriftshelsetjenesten. Vi arbeider med politikk, forhandlinger, lovverk, leder- og organisasjonsutvikling, rekruttering og personalforvaltning. Avdelingen har nært samarbeid med fakultetenes personalseksjoner, med ledere, fagforeninger og ansatte. HR- og HMS-avdelingen er en avdeling i Fellesadministrasjonen.

Søk stillingen

Leave a Reply