Er du en lagspiller og relasjonsbygger? Brenner du for at studenter skal få god oppfølging underveis i studieløpet? Motiveres du av å jobbe tett sammen med studenter, undervisere, forskere og ledelse? 
Vil du være en del av et profesjonelt støtteapparat knyttet til fremtidens undervisning og forskning innen helse.
Da vil vi gjerne ha deg som kollega!

Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap (INB) er ett av åtte institutt ved Fakultet for medisin og helsevitenskap (MH). Instituttet har ca. 300 ansatte og utdanner studenter både innenfor disiplinutdanninger og helseprofesjoner. INB har til enhver tid mellom 1000 og 1200 aktive studenter. Les mer om vårt institutt og studietilbud her.

Som studiekonsulent inngår du i den administrative staben ved instituttet. Staben ivaretar et bredt spekter av oppgaver knyttet til administrativ drift og teknisk støtte hvorav den studieadministrative gruppen utgjør 10 medarbeidere. Arbeidssted er Trondheim.  

Studieadministrasjonen ved INB jobber i tre oppgavebaserte team. Den faste stillingen inngår i teamet som jobber med lederstøtte mot studieprogramledere og oppfølging av studenter på tvers av studieprogram. Til teamet ligger også oppgaver innenfor internasjonalisering, etter- og videreutdanning og rekruttering. 

Den som ansettes i vikariatet må være innstilt på å bidra i alle teamene.

Vi trenger deg som er villig til å legge ned innsatsen som kreves for at vi sammen skal danne velfungerende team med kompetente og trygge studiekonsulenter.

Du rapporterer til kontorsjef.

Arbeidsoppgaver

Eksempler på arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  •  Sammen med undervisere og utdanningsledelse bidra aktivt til utvikling og kvalitet i utdanning og administrative prosesser
  • Sikre informasjonsflyt mellom vitenskapelig ansatte, studenter og administrasjon
  • Forberede, gjennomføre, evaluere og videreutvikle studieadministrative prosesser
  • Generell saksbehandling, veiledning og oppfølging av studenter
  • Delta aktivt i relevante prosjekter og arbeidsgrupper ved institutt og fakultet og bidra til at vi som administrasjon klarer å møte endrede krav og behov i organisasjonen
  • Andre studieadministrative oppgaver og team kan bli aktuelle.

Til stillingen ligger det et ansvar for å inneha og ivareta kunnskap om NTNUs reglement, retningslinjer, instrukser og rutiner knyttet til utdanningsområdet.

De administrative arbeidsoppgavene, systemene og kompetansekravene ved NTNU er i stadig endring og stillingens innhold vil utvikles i takt med organisasjonen og det forventes at den som ansettes oppdaterer seg for å tilfredsstille kravene som ligger til stillingen. 

Kvalifikasjonskrav

  • Høyere utdanning på minimum bachelornivå. Lang og relevant realkompetanse for de aktuelle oppgavene kan kompensere utdanningskravet
  • God kompetanse på bruk av ulike digitale samhandlingsverktøy, eks. FS, Inspera, Teams, Microsoft Office
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Utdanning på masternivå. 
  • Erfaring fra universitets- og høyskolesektoren
  • Erfaring fra det studieadministrative arbeidsfeltet
  • Erfaring med veiledning og lederstøtte
  • Erfaring med ledelse av prosjekter, prosesser og/ eller utviklingsarbeid

Personlige egenskaper 

Vi ser etter deg som:

  • Er relasjonsorientert, strukturert og kvalitetsbevisst  
  • Er en pådriver for endring og utvikling
  • Evner å forstå komplekse problemstillinger og ha et helhetsblikk på organisasjonen
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsmiljø
  • Har god gjennomføringsevne og evner å opptre løsningsfokusert innenfor gjeldende lover og regler
  • Har interesse for å delta i prosjekter og utviklingsarbeid i utdanningssektoren

Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen

Vi tilbyr 

Lønn og vilkår 

I stillingen som seniorkonsulent kode 1363vil du normalt lønnes fra brutto kr 454 000 – 553 500 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.

Om søknaden

Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.

Søknaden må inneholde:

  • CV, attester og vitnemål
  • navn og adresse til tre relevante referanser

Dersom hele eller deler av utdanningen din er tatt i utlandet, ber vi deg i tillegg legge ved dokumentasjon på omfang og kvalitet for hele ditt utdanningsløp, både bachelor- og masterutdanning, i tillegg til annen høyere utdanning. Beskrivelse av hvilken dokumentasjon som er nødvendig finner du her. Dersom du allerede har en uttalelse fra NOKUT, er det fint om du legger ved den også.

Generell informasjon 

NTNU mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning. 
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn. 

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.

Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Hvis du har spørsmål om stillingen kan du kontakte koordinator utdanningsstøtte Anni Bjerkhagen, e-post anni.bjerkhagen@ntnu.no eller kontorsjef Torill Naavik, e-post torill.naavik@ntnu.no. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med HR konsulent Ingrid Andrea Legran, e-post:ingrid.a.legran@ntnu.no

Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon 

 Søknadsfrist: 01.09.2022

NTNU – kunnskap for en bedre verden

NTNU – kunnskap for en bedre verden.
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. 

Fakultet for medisin og helsevitenskap.


Fakultet for medisin og helsevitenskap (MH) er et av NTNUs største fakultet med ca. 1800 ansatte fordelt på 1300 årsverk. Fakultetets hovedvirksomhet er utdanning og forskningsvirksomhet, i tett integrasjon med St. Olavs hospital.

Søk stillingen

Leave a Reply