Application closes on

24.7.2022

Unit

University Units

Job category

Services

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Etsimme nyt Opiskelijapalveluiden Opintotietopalvelut-ryhmään

Asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Asiantuntijana työskentelet osana Opintotietopalvelut-ryhmää, joka ylläpitää ja kehittää opiskelijatietopalveluihin, kansainväliseen liikkuvuuteen ja sähköiseen asiointiin liittyviä järjestelmiä. Aalto-yliopistossa kehitetään voimakkaasti digitaalisia opetuksen ja oppimisen palveluita. Osana tätä kehitystä yliopisto on ottanut käyttöönsä Sisu-opiskelijatietojärjestelmän ja on ottamassa käyttöönsä digitaalista palvelualustaa, jotka yhdessä mahdollistavat toimivampien digitaalisten palveluiden ja prosessien toteuttamisen.

Tehtävä on vaativia asiantuntijatehtävä, joka edellyttää opiskelijatietojärjestelmien käyttökokemusta ja syvällistä osaamista opiskelijapalveluiden palveluprosesseista. Tehtävässäsi hoidat vastuullasi olevia tietojärjestelmätehtäviä sekä toimit tukena sidosryhmille ja asiakkaille. Osallistut järjestelmien ylläpidon ja kehittämisen pitkän ja lyhyen tähtäimen suunnitteluun, järjestelmien kehittämiseen ja testaamiseen sekä valmistelet järjestelmien toimintaohjeita sekä sisällöllisiä toimintatapoja. Vastuullasi on myös koulutusten ja työpajojen järjestämistä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemusta yliopiston opintoasioiden parissa sekä tunnet yliopiston sähköisen asioinnin ja/tai opintoasioissa käytettäviä opiskelijatietojärjestelmiä sekä niihin liittyvää kehitystyötä. Tiimiimme sovit erityisen hyvin, jos olet tottunut tekemään tiimityötä, omaat hyvät vuorovaikutustaidot, mutta sinulta sujuu helposti myös itsenäinen työskentely. Odotamme sinulta aktiivista, ratkaisukeskeistä ja keskustelevaa työskentelytyyliä. Työskentelykielinä käytät sujuvasti sekä suomea että englantia. Myös ruotsin kielen taidosta on tehtävässä etua.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä opiskelijatietojärjestelmiin ja sähköiseen asiointiin liittyvän kehityksen kärjessä sekä mielenkiintoisen työnkuvan Opintotietopalvelut-ryhmässä, jossa työtäsi tukevat asiantuntevat, aktiiviset ja mukavat kollegat. Tehtävässä pääset toimimaan verkostomaisesti Aalto-yliopiston ainutlaatuisessa kansainvälisessä ja kehitysmyönteisessä toimintaympäristössä.

Tehtävä on vakituinen ja palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa 18.7. alkaen Opintotietopalvelut-ryhmän esihenkilö Maarit Kallio sähköpostitse maarit.kallio@aalto.fi  tai puhelimitse 050-4633794.

Pyydämme hakemukset sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 24.7.2022. Hakemuksen liitteeksi toivomme hakemuskirjettä ja ansioluetteloa. Jos olet jo Aallon työntekijä tai vierailija, haethan paikkaa suoraan Workdayn kautta. Kesälomien vuoksi on mahdollista, että rekrytointiprosessi etenee vasta heinä-elokuun vaihteessa. Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää täyttämättä tehtävä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa.

Interested?

Apply now!

Leave a Reply