Application closes on

31.7.2022

Unit

University Units

Job category

Other teaching and research personnel

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Kielikeskus on Aalto-yliopiston erillinen yksikkö, jonka tehtävänä on vastata yliopiston perus- ja jatkotutkintoihin sisältyvistä kieli- ja viestintäopinnoista. Tämän lisäksi järjestämme yliopiston kielipalveluita, joihin kuuluvat henkilökunnan kieli- ja viestintäkoulutus sekä käännös- ja kielentarkastuspalvelut. Tavoitteenamme on myös aktiivisesti kehittää yliopiston kielten ja viestinnän opetusta ja kielipalveluja.

Haemme nyt Aalto-yliopiston Kielikeskukseen määräaikaiseen työsuhteeseen osaavaa ja innostunutta

Suomen kielen yliopisto-opettajaa

Tehtäväsi

Yliopisto-opettajan tehtävä on opetuspainotteinen, ja suomen kielen yliopisto-opettajana tehtävänäsi on suomen opettaminen vieraana kielenä kaikilla kielitaitotasoilla. Tehtävääsi voi kuulua myös kirjoitusviestinnän kurssien ja integroitujen opintojen opettaminen.

Osaamisesi

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää pääaine- tai vastaavat opinnot opetusaineessa ja osoittaa erinomaista S2-opetusaineen hallintaa. Lisäksi edellytämme sinulla olevan laajaa tehtäväalueen osaamista ja hyvät opetustaidot. Kokemus korkeakouluopetuksesta katsotaan eduksi. Sinulla täytyy olla tehtävään soveltuvaa pedagogista osaamista, kuten aineenopettajan pätevyys tai yliopistopedagogiikan opintoja. Tehtävään soveltuva pedagoginen pätevyys arvioidaan sekä pedagogisten opintojen, opetuskokemuksen että muun oppialaan liittyvän toiminnan perusteella.

Toivomme saavamme joukkoomme opettajan, jolla on kokemusta ja/tai kiinnostusta monimuoto-opetuksesta ja pedagogiikasta myös digitaalisissa ympäristöissä. Kokemus kirjoitusviestinnän opetuksesta tai kirjoittamisen ohjauksesta on eduksesi. Arvostamme innostavaa ja opiskelijalähtöistä opetusotetta ja kekseliäitä opetusratkaisuja. Meille on tärkeää, että sinulla on avoin ja innostunut asenne opetukseen ja aktiiviseen yhteistyöhön, jota tulet yliopisto-opettajana tekemään sekä Kielikeskuksen sisällä että Aalto-yliopiston työyhteisön ja työelämän sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Aalto-yliopiston Kielikeskuksessa mielekkäitä ja monipuolisia tehtäviä innostavassa ja ajan hermolla olevassa asiantuntijayhteisössä. Osana suomen kielen ja viestinnän tiimiä saat työskennellä kannustavassa ja motivoivassa ilmapiirissä, jossa tehdään yhteistyötä ja tuetaan toisia. Tehtävässä on mahdollista oman kiinnostuksesi mukaan osallistua myös Kielibuusti-hankkeeseen.

Opetushenkilöstö kuuluu kokonaistyöaikaan, ja voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti vuosittainen työaika on 1612 tuntia. Tehtävä on määräaikainen n. 1–1,5 vuoden sijaisuus. Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2022.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.7.2022 Liitä hakemukseesi:

  • Hakemuskirje
  • Ansioluettelo, josta käy ilmi myös pedagoginen osaamisesi

Jos olet Aallon työntekijä, haethan tehtävää Workdayn työntekijäprofiilisi kautta (internal jobs).

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Jepa Viinanen, jepa.viinanen(a)aalto.fi. Puhelimitse +358504664902 tavoitat hänet hakuaikana parhaiten viikoilla 25–26 keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–11.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa HR partner Isabella Itäpalo, isabella.itapalo(a)aalto.fi. Isabella on tavoitettavissa hakuaikana 7.7. asti.

Interested?

Apply now!

Leave a Reply