Application closes on

7.8.2022

Unit

University Units

Job category

Services

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta, innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.  

SUUNNITTELIJA, OPINTOASIAT

Oletko kiinnostunut opintopalvelujen tehtävistä kansainvälisessä yliopistomaailmassa? Nautitko monipuolisesta työstä, johon kuuluu niin itsenäisiä suunnittelu- ja koordinointitehtäviä kuin yhteistyötä akateemisen henkilöstön, kansainvälisten opiskelijoiden ja oppimispalveluiden kollegoiden kanssa? Silloin tämä voisi olla seuraava ura-askeleesi.  

Haemme tiimiimme Perustieteiden korkeakoulun oppimispalveluihin uutta kollegaa opintovapaan sijaisuuteen ajalle 1.9.2022-31.7.2023.  

Roolisi  

Työtehtäviisi kuuluu kansainvälisen kaksoistutkinto-ohjelman suunnittelu- ja kehittämistehtävät. Osallistut ohjelman opiskelijavalintojen toteutukseen ja vastaat ohjelman palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Olet mukana opiskelijan opintopolulla valinnasta valmistumiseen muun muassa tukemalla opiskelijoiden opintojen suunnittelua opintojen eri vaiheissa. Ohjelmaan liittyvät raportointi- ja seurantatehtävät ovat myös osa työnkuvaasi. Tehtäviisi voi lisäksi sisältyä muita opintohallinnollisia ja ohjelman erityispiirteisiin liittyviä tehtäviä, sekä ohjelman markkinointia.  

Työssäsi pääset tutustumaan ja käyttämään uutta palvelualustaa, joka on keskeinen osa Aalto-yliopiston digitaalista tiekarttaa oppimisen ja opiskelijoiden ohjauksen alueella. Teet laaja-alaisesti yhteistyötä sekä opiskelijapalveluiden että laitoksen akateemisen henkilöstön kanssa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat myös kansainväliset yliopistopartnerit. Työ on monipuolinen ja tarjoaa niin rutiineja kuin kehittämistäkin. 

Osaamisesi 

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta opintohallinnon tehtävistä, ja että korkeakouluhallinnon prosessit ja tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Koulutustaustan osalta edellytyksenä on ylempi korkeakoulututkinto. 

Tässä tehtävässä tarvitset hyviä valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Kielitaidon osalta tarvitset erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ja asiakaspalvelutilanteissa tulet toimeen myös ruotsiksi. 

Eri tietojärjestelmien kanssa toimiminen on keskeinen osa työtäsi. Siksi toivomme, että sinulla on vahvat tietotekniset taidot ja kiinnostusta tietotekniikkaa kohtaan: hoksaat ja hyödynnät digitaaliset ratkaisut tehtäviisi liittyen ja olet innokas hyödyntämään tietojärjestelmiä työssäsi analyyttisellä otteella. Erilaisten järjestelmien ja datan käsittelyn osaaminen ja kokemus katsotaan siten eduksi. 

Työskentelyotteen osalta toivomme joustavuutta, aktiivisuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Olet tottunut työskentelemään välillä myös paineen alla tarkkuutta vaativien asioiden kanssa. Tehtäväkenttä on monipuolinen, ja siksi on tärkeää, että sinulla on kyky aktiivisesti suunnitella ja johtaa omaa työtäsi. 

Tarjoamme 

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavassa ja monipuolisessa tehtävässä opiskelijoiden, opettajien ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Perustieteiden korkeakoulussa tutkimuksemme keskittyy muun muassa uusiin energiaratkaisuihin, tekoälyyn ja terveysteknologioihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä opintohallinnon palveluita, prosesseja ja tietojärjestelmiä ammattitaitoisessa porukassa. 

Työpiste sijaitsee Otaniemen uudistuneella ja eläväisellä kampuksella. Täällä on hyvät palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet moniin suuntiin. Töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä ja työajat ovat joustavat. Aalto-yliopiston sisällä on mahdollisuus monenlaisiin urapolkuihin, ja henkilöstökoulutuksen tarjonta on kattava. Palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti ja on valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen noin 3500-3850 €/kk. Teemme tärkeää työtä opiskelijoidemme onnistuneen opintopolun eteen – tervetuloa mukaan! 

Kiinnostuitko?  

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 7.8.2022. Liitäthän hakemukseen yhtenä tiedostona hakemuskirjeen sekä CV:n. (Jos työskentelet tai olet vierailijana Aalto-yliopistossa, haethan tehtävää Workdayn työntekijä-profiilisi kautta: Workday -> Find jobs.) Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään: 

  • 6.7. saakka ja 4.8.2022 alkaen: suunnittelija Tarja Timonen p.  050 560 3078, etunimi.sukunimi@aalto.fi 
  • 18.7. – 26.7.2022 sekä 4.8.2022 alkaen: opintoasiain päällikkö Mari Knuuttila p. 050 537 3358, etunimi.sukunimi@aalto.fi  

Interested?

Apply now!

Leave a Reply