Als projectleider ondersteun je het project management team, bestaande uit de managing director van het TechMed Centre, een wetenschappelijk expert op het gebied van medtech device ontwikkeling en een wetenschappelijk expert op het gebied van implementatie.

BELANGRIJKSTE PUNTEN

 • UUR32 – 40 u.
 • SALARISINDICATIE€ 2.960 – € 5.439
 • DEADLINE31 aug 2022

Als projectleider ondersteun je het project management team, bestaande uit de managing director van het TechMed Centre, een wetenschappelijk expert op het gebied van medtech device ontwikkeling en een wetenschappelijk expert op het gebied van implementatie. Je bereid projectmeetings, workshops en evenementen voor, draagt zorg voor de verslaglegging en project administratie, houdt de projectwebsite bij en bewaakt de voortgang van de verschillende activiteiten. Je werkt hierbij nauw samen met uw collega’s die binnen het SHT programma bij de programma uitvoering betrokken zijn en een breed scala aan wetenschappers binnen de UT.  Als onderdeel van je functie ben je betrokken bij het aantrekken van externe middelen voor wetenschappelijk onderzoek en innovatie, zowel vanuit publieke middelen (nationaal of Europees), als het aantrekken van externe opdrachten in het kader van het programma alsmede het bewaken van de uitvoering daarvan.

SHT programma
Het Sustainable Healthcare Programma (SHT) programma is een strategisch impuls programma binnen de Universiteit Twente, gecoördineerd door het TechMed Centre, gericht op het vergroten van de onze impact op de maatschappij door het versnellen van de implementatie van medische technologie in de gezondheidszorg op een duurzame manier. Hierbij is probleem gestuurd en stakeholder gecentreerd innoveren van groot belang. Dit vereist een integrale aanpak, van idee tot marktintroductie, waarbij krachtige methodologieën in de verschillende ontwikkel fases benut kunnen worden, en barrières zoals op het gebied van wet en regelgeving of ten aanzien van de bekostiging zo goed mogelijk worden ondersteund. Middels het SHT programma wordt gedurende een periode van een aantal jaar een sterke impuls gegeven aan de implementatiekracht van de UT, door het opzetten van nieuwe werkwijzen en methodieken, het ontwikkelen van nieuwe instrumenten, en het opleiden van onderzoekers op relevante onderwerpen.

PROFIEL

 • Je hebt een academische opleiding afgerond;
 • Je beschikt liefst over enkele jaren werkervaring;
 • Je hebt ervaring met projectaanvragen (bij voorkeur nationaal en Europees);
 • Je hebt ervaring met het opzetten, coördineren of leiden van onderzoeks- en/of innovatieprojecten; 
 • Je hebt affiniteit met wetenschap, gezondheidszorg en technologische innovaties;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent flexibel en pro-actief.
 • Je bent een team player en verbinder

ONS AANBOD

 • Een functie voor de duur van een jaar met uitzicht op een mogelijke verlenging van nog eens een jaar
 • 32 tot 40 uur
 • Een aanstelling binnen het TechMed Centre onder de Managing Director
 • Een salaris van maximaal €5439,– bruto (schaal 11 CAO NU) bij een fulltime dienstverband en afhankelijk van je ervaring
 • 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering
 • 29 verlofdagen (+ 12 compensatiedagen) bij een fulltime dienstverband

INFORMATIE EN AANMELDING

AIs je interesse gewekt bij het lezen van deze vacature? Je schriftelijke sollicitatie, inclusief actueel CV en motivatiebrief kun je insturen via de button ‘solliciteren‘.

Voor informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met Remke Burie, Managing Director TechMed Centre, via r.burie@utwente.nl of 053-4892902.

SOLLICITEREN

Leave a Reply