Ved Institutt for arkitektur og teknologi er det ledig en 100 % midlertidig stilling som vitenskapelig assistent. Ansettelsesperioden er for 2 år med ønsket tiltredelse snarest mulig. 

Instituttet tilbyr undervisning innen studieprogrammene Master i arkitektur, Master of Science in Sustainable Architecture, samt Bachelor i tradisjonelt bygghåndverk. Den vitenskapelige assistenten skal primært bidra til å styrke og videreutvikle undervisningen ved Masterprogrammet i arkitektur. 

Stillingen er hovedsakelig knyttet faggruppe Form og undervisningen i Form & Farge 1 og 2. Som vitenskapelig assistent blir du en viktig del av teamet som planlegger og gjennomfører undervisningen i disse emnene for første og andre årskurs.  

Du rapporterer til instituttleder.

Arbeidsoppgaver

I tillegg til generell god kompetanse innen fagområdet søker vi en person som skal, sammen med emne-ansvarlig, utføre følgende arbeidsoppgaver: 

  • Planlegging, koordinering, praktisk tilrettelegging og undervisning på bachelor-nivå innen det aktuelle fagområdet.  
  • Bidra innen undervisning i begge emnene. Dette inkluderer blant annet selvstendig veiledning av studenter på tegnesalene. 
  • Koordinere og tilrettelegge for digitale forelesninger  
  • Bistå med kommunikasjon på digitale plattformer 
  • Andre oppgaver ved institutt et; kan blant annet innbefatte deltakelse i forsknings- og utviklingsprosjekter.  
  • 20% av arbeidstiden kan avsettes til relevant faglig fordypning. Denne tiden kan etter avtale benyttes til forberedelse av PhD-studier. Stillingen gir meget gode muligheter til kompetanseutvikling i et solid fagmiljø.  

Kvalifikasjonskrav

Stillingen som vitenskapelig assistent skal gi deg mulighet for innsikt i vitenskapelig eller kunstnerisk arbeid og metode. Arbeidsoppgavene ligger på et akademisk nivå og skal bestå av vitenskapelig eller kunstnerisk assistanse.

—————————

Vi viser til Forskrift om ansettelsesvilkår for stillinger som postdoktor, stipendiat, vitenskapelig assistent og spesialistkandidat for generelle kriterier for stillingen.

Aktuelle søkere må ha tatt graden Master i arkitektur eller tilsvarende. Relevant arbeidserfaring, diplomarbeid og masteremner blir tillagt vesentlig vekt ved bedømmelsen av søknaden. Både kvalitet og omfang av relevant kompetanse vil bli vurdert. Aktuelle kandidater må i tillegg ha sterk interesse for de aktuelle fagområdene, interesse for pedagogikk, gode samarbeidsevner, gode evner til å koordinere og planlegge samt ferdigheter innen grafiske dataprogrammer. På bachelornivå utføres undervisningen på norsk. Aktuelle kandidater må derfor beherske norsk, svensk eller dansk flytende, både muntlig og skriftlig. 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Sterk interesse for det aktuelle fagfeltet. 
  • God erfaring med Adobepakken spesielt inDesign og illustrator. Andre digitale tegneverktøy er bonus. 
  • God forståelse av farge teori og NCS. 
  • Gode tegneferdigheter og generell interesse for formgiving.  
  • Interesse for pedagogikk. 
  • Gode evner til å koordinere og planlegge. 
  • Kompetanse innen arkitekturprosjektering og visuell formidling. 

Personlige egenskaper

  • Initiativrik og evner å arbeide systematisk og selvstendig. 
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner 

Ved vurdering av den best kvalifiserte, legger vi vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt din motivasjon for stillingen. 

Vi tilbyr

Lønn og vilkår

Stillingen som vitenskapelig assistent har stillingskode 1020, og du vil normalt lønnes fra brutto fra kr 431 900 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes lovfestet 2 % innskudd til Statens pensjonskasse. 

Dette er en midlertidig stilling med 2 års varighet.  

—————————–

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.

Om søknaden

Vi gjør oppmerksom på at søknader kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.

Søknaden må inneholde:

  • CV, attester, vitnemål
  • Kort presentasjon/ beskrivelse av 3-6 prosjektarbeider som er relevant for Form og Farge 1 og 2 
  • navn og adresse til tre relevante referanser

Det vil bli tatt hensyn til fellesarbeider. Dersom det i fellesarbeider er vanskelig å identifisere din innsats, må du legge ved en kort redegjørelse for sin medvirkning.

Ved vurdering av den best kvalifiserte, legger vi vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt din motivasjon for stillingen.

NTNU forplikter seg til å følge evalueringskriterier for forskningskvalitet i henhold til The San Francisco Declaration on Research Assessment – DORA.

Generell informasjon

NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. NTNU ønsker å øke kvinneandelen i sine vitenskapelige stillinger, og har en rekke virkemidler for å fremme likestilling.

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas. 

I henhold til offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med emne-ansvarlig for Form & Farge 1 og 2 Nina Eide Holtan (e-post nina.holtan@ntnu.no) eller faggruppeleder Bjørn Otto Braaten (epost: bjorn.otto.braaten@ntnu.no). Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med instituttrådgiver Brit Gullvåg  (e-post brit.gullvag@ntnu.no ). 

Søknaden og alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Dersom du inviteres til intervju må du ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål.


Søknadsfrist: 08.08.2022

NTNU – kunnskap for en bedre verden

NTNU – kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

Institutt for arkitektur og teknologi 

Vårt mål er å utvikle helhetligog bærekraftig arkitektur av høy kvalitet. Vi arbeider med form, teori og historie, byggematerialer og bygningskonstruksjoner, og energieffektive og bærekraftige bygninger. Også bevaring og utvikling av tradisjonelt bygghåndverk ligger til våre aktiviteter. Institutt for arkitektur og teknologi er ett av fire institutter ved Fakultet for arkitektur og design.

Søk stillingen

Leave a Reply