Ved Avdeling for studieadministrasjon, Opptaksgruppen, er det ledig:

  • to faste 100% stillinger som rådgiver
  • to vikariater som førstekonsulent

Merk i søknaden om du søker på fast eller midlertidig stilling eller begge.

Stillingene inngår i faggruppe for opptak som jobber med ulike typer saksbehandling og veiledning knyttet til opptak til ulike studier for hele NTNU. Arbeidssted for stillingen er Trondheim.

NTNU har mange internasjonale søkere til våre studier, og vi bygger nå opp team som skal ha ansvar for vurdering av utenlandsk utdanning, og vi trenger dyktige saksbehandlere til dette området.

Avdeling for studieadministrasjon er en serviceavdeling overfor søkere, studenter, ferdige kandidater, fakultet, institutt og fagavdelinger. Avdelingen behandler søknad om studieplass, jobber med eksamensavvikling, vedlikeholder timeplan og håndterer romreservasjon og har ansvaret for ulike administrative verktøy for studierelaterte oppgaver. Avdelingen bidrar til utvikling av studieområdet for hele NTNU gjennom koordinering og deltakelse i ulike prosjekter og utviklingsprosesser. 

Vi ser etter deg som er engasjert i utdanningsområdet og som ønsker å bidra til utvikling i vår avdeling. Vi ønsker dyktige kollegaer som etter behov kan gå inn i ulike oppgaver i faggruppens arbeidsområde og som trives med saksbehandling innen opptak til høyere utdanning.

Arbeidsoppgaver

  • Saksbehandling av søknader til ulike opptak
  • Vurdering av utenlandske vitnemål
  • Klagebehandling
  • Deltakelse i utviklingsprosesser innen utdanningsområdet
  • Utviklingsoppgaver knyttet til framtidens krav til digitalisering
  • Veiledning av søkere
  • Utarbeidelse av informasjon som produseres på nettsider og rutinebeskrivelser

Endringer i arbeidsoppgaver vil kunne skje som følge av interne omrokkeringer og utviklingsprosesser.

Kvalifikasjonskrav

  • Det kreves høyere utdanning minimum tilsvarende bachelorgrad. Utdanning på masternivå kan bli foretrukket. Relevant arbeidserfaring innenfor arbeidsområdet vil bli tillagt stor vekt, og kan kompensere for utdanningskravet
  • Erfaring med saksbehandling
  • God kjennskap til utdanningssystemet i Norge
  • Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk og engelsk
  • Utstrakt erfaring med bruk av digitale verktøy

Til stillingene som førstekonsulent oppfordrer vi også nyutdannede til å søke, og det er mulig å bli vurdert uten tidligere erfaring med saksbehandling.

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Erfaring med saksbehandling innenfor sektoren for høyere utdanning
  • Kjennskap til det internasjonale utdanningsområdet og utdanningssystemer
  • Erfaring med kvalitetssikring

Personlige egenskaper 

  • Gode kommunikasjon- og samarbeidsevner
  • Er nøyaktig, analytisk og strukturert
  • Endringsvillig og løsningsorientert
  • Har evne til å jobbe under press i perioder
  • Liker å jobbe i team, er initiativrik og viser evne til å søke gode løsninger

Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen. 

Vi tilbyr 

Lønn og vilkår 

De faste stillingene lønnes som rådgiver (kode 1434). De som tilsettes vil normalt bli avlønnet brutto fra kr 517 600 – 584 700 pr. år avhengig av kvalifikasjoner.

Vikariatene lønnes som førstekonsulenter (kode 1408) med normal avlønning brutto fra 485 800 til 517 600  pr.år avhengig av kvalifikasjoner.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Generell informasjon 

NTNU mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning. 
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn. 

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.

Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Faggruppeleder for Opptak, Ida Birgitte Ranes, tlf. 73 59 68 52 eller 918 97 416 e-post: ida.ranes@ntnu.no  eller avdelingsleder Annikken Løe, tlf. 73 55 95 16, e-post: annikken.loe@ntnu.no

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Søkere som inviteres til intervju må ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål. Søknaden merkes med referansenummer: NTNU nr. 67/22. Merk i søknaden om du søker på fast eller midlertidig stilling eller begge.

 Søknadsfrist: 15.08.2022

NTNU – kunnskap for en bedre verden

NTNU – kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

Avdeling for studieadministrasjon
Avdeling for studieadministrasjon har medarbeidere i Trondheim, Ålesund og Gjøvik. Vi yter studieadministrative tjenester overfor søkere, studenter, ferdige kandidater og fakulteter/institutter. Avdelingen har ansvaret for opptak, time- og romplanlegging, forvaltning av undervisningsareal, planlegging og gjennomføring av eksamen, samt produksjon av vitnemål. Vi har også ansvar knyttet til de studieadministrative systemene, som Felles studentsystem (FS) og Studentweb. Vi har omfattende kontakter innenfor utdanningssektoren både nasjonalt og internasjonalt. Avdeling for studieadministrasjon er en avdeling i Fellesadministrasjonen.

Søk stillingen

Leave a Reply