Ved Seksjon for IT-utvikling er det ledig en 100% fast stilling som systemutvikler knyttet til NTNUs satsning innen ServiceNow for en rekke digitaliseringstiltak.

Vi søker etter en initiativrik og faglig dyktig kollega med stor interesse for teknologi, som brenner for å gi NTNU gode og moderne IT-løsninger. Nyutdannede vil vurderes, da opplæring blir gitt. Vi oppfordrer også studenter som er i sitt siste studieår om å søke.
Arbeidssted er i Trondheim. Noe reisevirksomhet vil kunne påregnes.

Hvordan er det å jobbe hos oss? 
Som systemutvikler vil du få en utfordrende jobb i et pulserende og stort IT-miljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil jobbe i et kreativt team som brenner for sitt arbeidsområde. NTNU IT er moderne i arbeidsform og er fleksibel i forhold til arbeidstid og arbeidssted. Vi oppfordrer også til trening i arbeidstiden. Du får også tilbud om videreutdanning ved NTNU opp til masternivå og deltagelse på enkeltstående kurs, fag, konferanser og seminarer. Er du klar for å jobbe i et dynamisk fagmiljø som har bred kompetanse? 

Arbeidsoppgaver

  • Du vil jobbe med konfigurasjon, utvikling og integrasjoner i ServiceNow og være et bindeledd mot våre kollegaer når det er større utviklingsoppgaver som skal utføres.
  • Bidra til å forbedre NTNUs arbeidsflyt og prosessflyt med bruk av web baserte teknikker for å konvertere kunders forretningsbehov til tekniske løsninger på ServiceNow plattformen
  • Testing og produksjonssetting av løsninger
  • Tverrfaglig samarbeid med andre fagmiljø på NTNU

Kvalifikasjonskrav

  • Det er ønskelig med høyere utdanning innen IT på bachelornivå. Vi oppfordrer også studenter som er i sitt siste studieår om å søke. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Erfaring med koding og programmeringsspråk gjennom utdanning og/eller arbeidserfaring
  • Sterk kunnskap og forståelse av JavaScript
  • Erfaring med webteknologier som XML/REST, XML schema, HTML, Angular JS, Bootstrap, jQuery, JSON and Web Services
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Ønskede kvalifikasjoner 

Du kommer til å jobbe direkte med ServiceNow (low-code/no-code plattform) fra et teknisk perspektiv. Følgende erfaringer er foretrukket:

  • Kunnskap om infrastruktur og applikasjonsovervåkning
  • Erfaring med å jobbe sammen med i team (løsningsorientert, ressurssterk, evnen til å stille kritiske spørsmål på en positiv måte)
  • Erfaring med rådgivning og leveranser på andre løsninger
  • Erfaring med å være System Administrator
  • Sertifisert ServiceNow Implementeringsspesialist (en sertifisering du kan ta ila første år på jobb)
  • Spesiell interesse for prosesseflyt og tjenestedesign
  • Hvis du har erfaring med prosjektarbeid, vil du lettere forstå arbeidsformen hos oss
  • Erfaring med tverrfaglig samarbeid

Personlige egenskaper 

  • Stillingen innebærer mye teamarbeid. Derfor er det viktig at du er en lagspiller som er god på kommunikasjon, samarbeid og bygge relasjoner til andre.
  • Evne til å tenke nytt og ser forbedringsmuligheter
  • Du evner å tenke nytt og ser forbedringsmuligheter
  • Du er endringsdyktig, initiativrik og engasjert
  • Har god gjennomføringsevne, er strukturert og selvstendig i jobbutførelsen

Ved vurdering av den best kvalifiserte, vil det bli lagt størst vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.

Vi tilbyr 

Lønn og vilkår 

I stillingen som overingeniør kode 1087 vil du normalt lønnes fra brutto kr. 524 900 – 594 300 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.

Generell informasjon 

NTNU mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning. 
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn. 

Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.

Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med seksjonssjef Stein Stendahl, tlf  958 20 677, e-post: stein.stendahl@ntnu.no eller gruppeleder Christine A. Sætre, tlf 906 05 495, e-post:  christine.satre@ntnu.no

Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon. Ref.nr: NTNU-nr. 56/22.

 Søknadsfrist: 15.08.2022

NTNU – kunnskap for en bedre verden

NTNU – kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

IT-avdelingen
NTNU gjennomfører tidenes digitale løft, og IT-avdelingen bidrar i en rekke prosjekter og tiltak. NTNU skal være en profesjonell IT-leverandør som lytter til brukernes behov. Våre medarbeidere har omfattende erfaring og kompetanse innen alt fra rådgivning, utvikling og IT-drift. NTNU IT leverer IT-tjenester til nesten 50.000 studenter og ansatte ved Norges største universitet. IT-avdelingen er en avdeling i Fellesadministrasjonen.

Søk stillingen

Leave a Reply