Application closes on

4.8.2022

Unit

University Units

Job category

Services

Haemme HR-koordinaattoria Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun (ARTS) noin vuoden mittaiseen sijaisuuteen. Työ on kokoaikainen ajalla 1.9.2022-30.8.2023

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä kansainvälisessä ja luovassa työympäristössä? Tule antamaan panoksesi henkilöstön onnistumiseen, innostumiseen ja hyvinvointiin osana Aalto-yliopiston palveluorganisaatiota. HR-koordinaattorina edesautat osaltasi yliopiston yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen, taiteen ja opetuksen saralla. 

Tehtäväsi 

HR-koordinaattorina vastaat yksikössäsi henkilöstöpalvelun suunnittelusta aina strategiasta päivittäisiin henkilöstö- ja työsuhdeasioihin. Tuet professoreita ja esihenkilöitä kansainvälisissä rekrytoinneissa ja vastaat urajärjestelmiin liittyvien prosessien koordinoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä vastuuyksikkösi johtajan, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa. Tuet heitä esihenkilötyössä ja fasilitoit muutosten läpiviemistä. Vastaat yksikkösi HR-viestinnästä ja -raportoinnista. Lisäksi tuet työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämistä yksikössäsi. 

Arvostamme halua vaikuttaa ja luoda innostusta yhdessä tekemiseen 

Sinulla on kykyä ja tahtoa tukea yksikkösi johtoa ja henkilöstöä kaikissa henkilökysymyksiin liittyvissä asioissa. Haluat vaikuttaa organisaatiosi

menestykseen ja toimit johdon kumppanina sitä positiivisesti haastaen ja ratkaisuja hakien. Innostut oman osaamisesi hyödyntämisestä

huippuasiantuntijoiden menestyksen tukemiseksi. Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja ja sinulla on halua ottaa kokonaisvaltainen vastuu HR-tehtävistä itsenäisellä työotteella. 

Lisäksi sinulla on: 

  • Kokemusta vastuullisista HR-tehtävistä sekä näkemystä operatiivisen HR-työn kehittämisestä 
  • Organisointikykyä sekä kykyä viedä muutoksia käytäntöön 
  • Palveluhenkinen ja joustava asenne 
  • Aikaansaava, ratkaisukeskeinen ja positiivinen työote 
  • Hyvät vuorovaikutus-, esiintymis- ja vaikuttamistaidot – saat ihmiset mukaan! 
  • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen 
  • Tehtävään soveltuva maisteritason tutkinto 
  • Kokemusta HR-järjestelmistä sekä kykyä hyödyntää uutta teknologiaa 

Innostuitko? 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa henkilöstöpalveluita ammattitaitoisessa ja eteenpäin katsovassa ARTS:n HR-tiimissä. Tukenasi toimii yhteen hiileen puhaltava Aallon osaavien HR-ammattilaisten verkosto. 

Työskentelemme sekä Aalto-yliopiston kehittyvällä Otaniemen kampuksella (metroaseman välittömässä läheisyydessä) että etänä. Työajat ovat joustavat. Tehtävä on noin vuoden mittainen sijaisuus ja palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä syyskuun alussa. 

Esihenkilösi on korkeakoulun henkilöstöpäällikkö Mari Paloheimo, jolta voit kysyä lisätietoja tehtävästä ja hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ti 26.7. klo 10-12 tai ke 27.7. klo 14-16 (puh. 050 349 3525 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@aalto.fi).  

Jätä hakemuksesi CV:n ja motivaatiokirjeen kera viimeistään to 4.8.2022  sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Jos olet jo Aallossa töissä,  haethan tehtävää sisäisen järjestelmän kautta Workday -> Find Jobs. Haastattelemme sopivia ehdokkaita 11.8.2022 alkaen.   

Interested?

Apply now!

Leave a Reply