Application closes on

3.8.2022

Unit

University Units

Job category

Services

Haemme Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun (ARTS) palveluhenkistä HR Generalistia määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2022 – 31.12.2023. Työ on kokoaikainen. 

Meillä pääset työskentelemään akateemisessa yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen, taiteen ja koulutuksen saralla.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen henkilöstöalan tehtävän inokkaalle, aikaansaavalle ja motivoituneelle henkilölle osana koulun ammattaitoista ja mukavaa HR-tiimiä. HR Generalistina annat panoksesi henkilöstön onnistumisen, innostumisen ja hyvinvoinnin tukemisessa.  

Tehtäväsi 

HR Generalistina työskentelet osana HR-tiimiä akateemisen henkilöstön tukena monipuolisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • työsopimusten ja palkkioiden laatiminen 
  • työsuhdeasioihin liittyvät neuvonta- ja selvitystehtävät 
  • rekrytointien tukitehtävät tuntiperusteisten työsopimusten suhteen 
  • toiminnan kehittäminen yhteistyössä koulun HR-tiimin kanssa 
  • viestintätehtäviä 
  • muita vaihtelevia tehtäviä, jotka voivat olla esimerkiksi tapahtumajärjestelyä 

Osaamisesi 

Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää hyviä orgaisointi- ja ajanhallintataitoja. Työssäsi tulet tekemään tarkkuutta ja asiantutjuutta vaativia tehtäviä itsenäisesti, joten arvostamme myös huolellista ja oma-aloitteista työtapaa. Et kavahda rutiineja ja pysyt mukana vauhdikkaassa työtahdissa. Palvelemme asiakkaita niin kasvokkain palvelupisteellä kuin eri sähköisten kanavien kautta, joten erinomaiset yhteistyö-, asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaidot antavat hyvät eväät työssä onnistumiselle.  

Työskentelet kansainvälisessä työyhteisössä, jossa sujuva suullinen ja kijallinen kielitaito suomeksi ja englanniksi on tarpeen. Hyviä tietoteknisiä taitoja pääset hyödyntämään erilaisten järjestelmien parissa. Sinulla on alempi korkeakoulututkinto tehtävään soveltuvalta alalta. Arvostamme aikaisempaa HR-kokemusta, mutta tärkeää meille on myös halu oppia uutta ja kyky kehittää omia henkilöstöhallinnon taitoja kansainvälisessä organisaatiossa.  

Hakeminen ja lisätiedot 

Kerro meille, miksi kiinnostuit tehtävästä ja miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Jätä hakukirjeesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistäänkeskiviikkona 3.8.2022. Jos olet jo töissä Aallossa, haethan tehtävää Workdayn työntekijäprofiilisi kautta: Workday -> Find jobs. 

Tulet työskentelemään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä on mahdollista tehdä osittain etänä ja työajat ovat joustavat. Tehtävä on määräaikainen ja palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.

 
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää: HR Generalist -tiimin esihenkilö Kati Kiminki, puh +358 50 475 5210 (ma 1.8 klo 12-14).

Interested?

Apply now!

Leave a Reply