Application closes on

3.8.2022

Unit

University Units

Job category

Services

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Korkeakoulu on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tutkimuksen kärkialueita ovat muotoilu, digitaalinen media, audiovisuaalinen esittäminen, taide, visuaalinen kulttuuri sekä hyvinvointirakentaminen ja yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelu. Korkeakoulun juuret ulottuvat vuoteen 1871.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalveluihin haetaan

SUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2023 saakka. Työsuhde alkaa 24.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelijana työskentelet osana Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalveluita ja toimit opiskelijoiden ja opettajien rajapinnassa. Tehtävä sijoittuu Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun (Aalto ARTS) oppimispalveluissa opiskelijapalvelut -tiimiin ja on vaativa korkeakoulutason tehtävä, jossa osallistut korkeakoulumme uusien opiskelijoiden sujuvan aloituksen varmistamiseen ja opiskelijaviestinnän kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tehtävä sisältää oppimisen ja opetuksen tukemista ja koordinoimista vastuullasi olevissa ohjelmissa sekä muita opintohallinnollisia tehtäviä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvan korkeakoulututkinnon, akateemisen toimintaympäristön vahvaa tuntemusta, hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, hyviä organisointitaitoja ja kykyä asioiden kokonaishallintaan. Edellytämme joustavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisesti (vaativuustaso 9).

Hae tehtävää toimittamalla CV ja hakemuskirje sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 3.8.2022. Haastatteluja pidetään ke 10.8.2022.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu tarjoaa uudet, modernit työskentelytilat Otaniemen kampuksella ja mahdollistaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Virva Sointu, jonka tavoittaa ke 29.6. klo 11-12 ja ke 3.8. klo 13-14 numerosta p. +358 50 4708580 tai sähköpostitse virva.sointu (at)aalto.fi. Hakemusteknisissä asioissa lisätietoja antaa HR-koordinaattori Mariangela Bizzo, mariangela.bizzo (at)aalto.fi, p. +358 50 4752322.

Kesälomien vuoksi on mahdollista, että rekrytointiprosessi etenee vasta heinä-elokuun vaihteessa. Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää täyttämättä tehtävä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa.

Interested?

Apply now!

Leave a Reply