Ved Seksjon for anskaffelser og innkjøp har vi ledig to faste 100% stillinger som anskaffelsesrådgiver.
Innkjøpsfunksjonen ved NTNU er en viktig bidragsyter for at NTNU skal nå sine målsetninger både mht til å sikre faglig aktivitet, men også realisere målsetningen om et bærekraftig universitet, etisk handel, samfunnsansvar og gjennomføre kostnadseffektive anskaffelser.
Anskaffelsesrådgiveres sentrale oppgaver vil være å lede gjennomføring av anskaffelsesprosjekter og kontraktsoppfølging. Seksjonens anskaffelsesrådgivere håndterer både investeringskjøp og rammeavtaler for hele NTNU, innen et bredt spekter av varer og tjenester. Sentrale kategorier er vitenskapelig utstyr, IT, administrative tjenester, eiendom og drift.
NTNU kjøper varer og tjenester for mer enn 3 milliarder årlig og er en betydelig aktør både regionalt og nasjonalt. Seksjonen for anskaffelser og innkjøp har arbeidsted i Trondheim, og består av 14 medarbeidere. Seksjonens hovedoppgave er å sørge for god gjennomføring av NTNUs innkjøps- og anskaffelsesprosesser, og skal bidra til å utvikle en helhetlig og enhetlig innkjøpsfunksjon i samspill med organisasjonen.
Du rapporterer til seksjonssjef.
Arbeidsoppgaver
- Planlegge og lede anskaffelsesprosjekter
- Fastsette og gjennomføre kontrakts- og innkjøpsstrategier
- Gjennomføre gode og effektive anskaffelser med fokus på bærekraft, etisk handel og forhindre arbeidslivskriminalitet
- Oppfølging og kontroll av kontrakter og leverandører
- Veilede og gi råd til organisasjonen innen anskaffelsesområdet og avtaleoppfølging
- Generell opplæringsvirksomhet
- Andre oppgaver innenfor anskaffelses- og innkjøpsområdet
Kvalifikasjonskrav
- Relevant høyere utdanning på bachelornivå, innenfor utdanningsretninger som f.eks. innkjøp, jus, ingeniør eller økonomi. Lang og direkte relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
- Erfaring fra prosjektledelse og/eller prosjektarbeid
- Gode skriftlige og muntlige norsk- og engelskkunnskaper
Ønskede kvalifikasjoner
- Erfaring med anskaffelser og avtaleforvaltning
- Erfaring med ulike konkurranseformer, inkludert forhandlinger
- Kunnskap om kontraktstandarder, eksempelvis Statens Standardavtaler og Norsk Standard
- Kompetanse og erfaring innenfor bærekraft, etisk handel og/eller sosialt ansvar
- Et bevisst forhold til relevante evalueringsmetoder og verktøy (KGV)
- Erfaring med opplæring og veiledning
Personlige egenskaper
- Gode kommunikasjonsevner og samarbeidsevner
- Serviceinnstilt, proaktiv og selvstendig
- Strukturert og nøyaktig
- Løsningsorientert, fleksibel og endringsvillig
- Bidra til et godt og positivt arbeidsmiljø
Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- Spennende og utviklende ansvar og oppgaver
- Selvstendighet og fleksibilitet i arbeidet
- Åpent og inkluderende arbeidsmiljø med kompetente og engasjerte kolleger, i et sterkt fagmiljø
- Gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
- Ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår
I stillingene som rådgiver (kode 1434) eller seniorrådgiver (kode 1364) vil du normalt lønnes fra brutto kr 534 400 – 650 300 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde CV, attester og vitnemål.
Generell informasjon
NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
I henhold til offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med fungerende seksjonssjef Vibeke Hagen, tlf 922 71 165,
e-post: vibeke.hagen@ntnu.no
Søknaden med alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Dersom du inviteres til intervju må du ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål. Merk søknaden din med referansenummer: 51/22
Søknadsfrist: 10.08.2022
NTNU – kunnskap for en bedre verden
NTNU – kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Økonomiavdelingen
Økonomiavdelingens visjon er at NTNU — med sine 7500 medarbeidere og sitt budsjett på 8 milliarder kroner — får en av Norges mest veldrevne økonomifunksjoner innenfor offentlig virksomhet. Vi satser på digitalisering og arbeider med å effektivisere arbeidsrutiner ved hjelp av teknologiske løsninger. Vi har blant annet tatt i bruk robot-teknologi for å automatisere arbeidsoppgaver som fram til nå har vært utført manuelt. Økonomiavdelingen er en avdeling i Fellesadministrasjonen.